Homeopátia

„A hasonló a hasonlóval gyógyítandó”

A betegség olyan szerekkel gyógyítható, amely a betegséghez hasonló tüneteket okoz.

A homeopátiás kezelés célja a test öngyógyító képességének serkentése és erősítése. Olyan egyénre szabott gyógymód, amely a beteg ember egészét-testi, lelki, szellemi tüneteit- egyaránt figyelembe veszi.

A homeopátiás gyógyászat alapelve, hogy azok az anyagok, melyek az egészséges szervezetben tüneteket, panaszokat váltanak ki, a betegség esetén jelentkező hasonló tüneteket is képesek meggyógyítani. 

A homeopátiás kezelés célja, hogy a megfelelő gyógyszer megtalálásával a szervezet felborult egyensúlya helyreálljon, és a zavar okozta tünetek megszűnjenek. 

A homeopátia holisztikus módszer. Ez azt jelenti, hogy nem elkülönülve kezeli az egyes panaszokat, hiszen alapelve, hogy minden tünet egy kórfolyamat része, és nem önmagában keletkezik. Az emberi szervezet csodákra képes: ha van elegendő energiája, számtalan betegségből képes kigyógyítani önmagát. 

A homeopátia akkor segít, amikor a szervezet fogytán van az öngyógyító erőnek. A szerek nem a betegség legyőzésére alkalmas anyagot tartalmazzák, hatóanyag csak rendkívül kis mennyiségben található bennük. Ami igazán fontos, az az információ, amelyet hordoznak, és amely egy energiát pótló, serkentő impulzust jelent a szervezet számára, hogy az újra képes legyen meggyógyítani önmagát.

Árak

Alkati szer keresése: 12000-15000 FT
Akut betegségek konzultáció: 6000-10000 FT